Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Σε αυτά περιλαμβάνονται cookies απαραίτητα για τις βασικές λειτουργίες του δικτυακού μας τόπου, cookies στατιστικής ανάλυσης, όπως και cookies που μας βοηθούν να παρέχουμε περιεχόμενο προσαρμοσμένο στις προτιμήσεις σας.
Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ποιες κατηγορίες cookies θέλετε να αποδεχτείτε από την Διαχείριση επιλογών.
Γιατί χρησιμοποιούμε τιτλοδοτημένα εκχυλίσματα; | Samcos
Η Εταιρεία Brands Προϊόντα Blog Φαρμακεία Επικοινωνία
Αρχική / Blog / Γιατί χρησιμοποιούμε τιτλοδοτημένα εκχυλίσματα;



Γιατί χρησιμοποιούμε τιτλοδοτημένα εκχυλίσματα;



Τιτλοδότηση είναι η διαδικασία υπολογισμού του άγνωστου τίτλου, δηλαδή της συγκέντρωσης ενός διαλύματος. Προσπαθούμε μέσω χημικών διαδικασιών να μετρήσουμε τη περιεκτικότητα μιας συγκεκριμένης ουσίας σε ένα διάλυμα.
Είναι όμως κάτι, για το οποίο δε χρειάζεται να ξέρουμε την ακριβή διαδικασία καθώς υπάρχουν οι κατάλληλοι επιστήμονες και τα εργαστήρια που το αναλαμβάνουν και τη διεκπαιρεώνουν.
Εμάς το μόνο που θα πρέπει να μας απασχολεί είναι όταν λαμβάνουμε ένα βότανο να είναι τιτλοδοτημένο στη δραστική ουσία που θέλουμε να λάβουμε.
Το αφέψιμα ένος βοτάνου δεν θα έχει ποτέ την ίδια δραστικότητα με ένα εκχύλισμα, και ένα εκχύλισμα δεν θα έχει ποτε τη δραστικότητα ενός τιτλοδοτιμένου εκχυλίσματος.
Ο λόγος είναι απλός. Δεν είναι όλα τα συστατικά ένος φυτού δραστικά και όλα τα δραστικά συστατικά δεν έχουν το ίδιο αποτέλεσμα στον ανθρώπινο οργανισμό. Ενεργά συστατικά μπορεί να δώσει μόνο ένα μικρό ποσοστό του συνολικού διαλύματος ενός βοτάνου. Και αυτό καλούνται να το κάνουν οι επιστήμονες και οι εταιρείες που συχνά προτιμούν να πατεντάρουν τα εκχυλίσματα που παρασκευάζουν με μοναδική δραστικότητα.

Ενα καλό παράδειγμα κατανόησης είναι η τροφή. Όπως και ενά τρόφιμο δεν αποδίδει μόνο ένα θρεπτικό συστατικό, θα πρέπει να γνωρίζουμε ό,τι το ίδιο ισχύει και για τα βότανα. Τα όσπρια για παράδειγμα είναι μια πλούσια πηγή πρωτεΐνης, φυτικών ινών και ιχνοστοιχείων. Αν όμως κάποιος θελήσει να λάβει την πρωτεϊνη του από όσπρια θα πρέπει να καταναλώσει μια μεγάλη ποσότητα. Γι αυτό δημιουργούνται συμπληρώματα φυτικής πρωτεΐνης τα οποία στην ουσία είναι η απομόνωση της πρωτεΐνης από τον καρπό και η δημιουργία σκόνης.

Στις φόρμουλες των συμπληρωμάτων της AGAN θα βρούμε συχνά πατενταρισμένα εκχυλίσματα, ελεγμένης και τεκμηριωμένης ποιότητας. Πάντα τιτλοδοτημένα στην ζητούμενη ουσία. Έτσι εξασφαλίζεται η βέλτιστη ποιότητα, αποδίδοντάς την στο καταναλωτή μέσω των προϊόντων της.