SAMCOS - AGAN SUPRAMMUNE DEFENCE
Η Εταιρεία Brands Προϊόντα Φαρμακεία Νέα & Άρθρα Επικοινωνία

SUPRAMMUNE DEFENCE

Γρήγορη αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος και των ιώσεων

Κατασκευαστής: AGAN
Κωδικός Προϊόντος: AGAN-004
Barcode: 5060406350142
Aριθμός Γνωστοποίησης Ε.Ο.Φ.: 97860/30/10/2017
Συσκευασία: 20 κάψουλες

Πρωτοποριακή φόρμουλα πατενταρισμένων φυτικών συστατικών (Olivactive®, Isenolic®), τιτλοδοτημένων φυτικών εκχυλισμάτων (Pelargonium sedoides, Andrographis paniculata) και ψευδαργύρου, που δρουν συνεργικά και ανακουφίζουν άμεσα από τα δυσάρεστα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος, των ιώσεων και των λοιμώξεων του ανώτερου αναπνευστικού.
Δεν περιέχει: Γλουτένη, Λακτόζη, Αλλεργιογόνα, Ζάχαρη, GMO.

● Συμβάλλει στη γρήγορη απαλλαγή από τα δυσάρεστα συμπτώματα που συνοδεύουν το κοινό κρυολόγημα και τις λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού (βήχας, πονόλαιμος, πυρετός, ρινική συμφόρηση, ρινική καταρροή)
● Μειώνει τη συχνότητα, τη σοβαρότητα και τη διάρκεια κρυολογημάτων και λοιμώξεων
● Ενισχύει τις λειτουργίες του ανοσοποιητικού συστήματος (φαγοκυττάρωση)
● Ανακουφίζει από το αίσθημα σωματικής κόπωσης που συνοδεύει κρυολογήματα και ιώσεις
● Με αντιβακτηριακή (λόγο της ελευρωπαΐνης), αντιική ( λόγο του ελενολικού οξέος) και αντιοξειδωτική δράση

Με την εμφάνιση των πρώτων συμπτωμάτων, λαμβάνετε 3 κάψουλες ημερησίως (πρωί-μεσημέρι-βράδυ).
Για την αποφυγή υποτροπών, συνιστάται η λήψη 2 καψουλών (πρωί-βράδυ) για 5 ημέρες ακόμη.
Olivactive® Eίναι πατενταρισμένο εκχύλισμα φύλλων ελιάς τιτλοδοτημένο >20% σε ελευρωπαΐνη. Το εκχύλισμα των φύλλων της ελιάς χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα για την καταπολέμηση των παθογόνων μικροοργανισμών. Πλήθος επιστημονικών μελετών αναφέρουν πως η ελευρωπαΐνη διαθέτει αντιμικροβιακές και αντιικές ιδιότητες και προσφέρει προστασία έναντι ευρέως φάσματος ιών και μικροβίων που προσβάλλουν το ανώτερο αναπνευστικό σύστημα και ευθύνονται για το κοινό κρυολόγημα, τη φαρυγγίτιδα, την ιγμορίτιδα. Η ελευρωπαΐνη φαίνεται πως δρα ενεργοποιώντας το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου ( ενισχύει τη φαγοκυτάρωση ). Έχει επίσης ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και ανακουφίζει από το αίσθημα σωματικής κόπωσης που συνοδεύει κρυολογήματα και ιώσεις.

Isenolic® Eίναι ένα πατενταρισμένο εκχύλισμα φύλλων ελιάς, τιτλοδοτημένο >4% σε ελενολικό οξύ που συμβάλλει στην επιβράδυνση της ανάπτυξης του ιού της γρίπης. Οι αντιικές ιδιότητες του ελενολικού οξέος μελετήθηκαν από τους Soret (1969), Renis (1969) και Walter (1973), σε διαφορετικούς τύπους ιών που σχετίζονται με λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού και τη γρίπη. Συγκεκριμένα βρέθηκε ότι: 1. Το ελενολικό οξύ προκαλεί διέγερση της φαγοκυττάρωσης 2. Παρεμβαίνει στην παραγωγή βασικών αμινοξέων που είναι απαραίτητα για την αντιγραφή του ιού 3. Aδρανοποιεί τον ιό, εμποδίζοντας τη διείσδυση του στο κύτταρο 3. Μπορεί να διεισδύσει στα μολυσμένα κύτταρα και να σταματήσει την αντιγραφή του ιού.

Pelargonium sedoides To εκχύλισμα της ρίζας χρησιμοποιείται παραδοσιακά για τη θεραπεία βακτηριακών και ιογενών λοιμώξεων των πνευμόνων, για τη θεραπεία του κοινού κρυολογήματος, της οξείας βρογχίτιδας και των λοιμώξεων του ανώτερου αναπνευστικού. Λειτουργεί ως ανοσοενισχυτικό, λόγω του συνδυασμού των φαινολικών και των κουμαρινικών του ενώσεων. Ασκεί αντιφλεγμονώδη δράση στα ρινικά επιθηλιακά κύτταρα, προστατεύει από την ανάπτυξη μυκοβακτηρίων και έχει αντιβακτηριακές και αντι-ιικές ιδιότητες. Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα για την καταπολέμηση των βακτηριακών λοιμώξεων είναι η ικανότητά του να προστατεύει την άνω αναπνευστική οδό από τον βακτηριακό αποικισμό. Αυτό επιτυγχάνεται μειώνοντας την ικανότητα των βακτηρίων να προσκολλώνται στα κύτταρα της αναπνευστικής οδού και αυξάνοντας επίσης τη δραστηριότητα των μικροσκοπικών τριχών που προστατεύουν τις ρινικές διόδους και άλλα μέρη της αναπνευστικής οδού, φιλτράροντας τη σκόνη και τα σωματίδια που εισέρχονται στη μύτη.

Andrographis paniculata Στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική, χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση του πυρετού που σχετίζεται με μολυσματικές ασθένειες και οι Σκανδιναβοί το χρησιμοποιούν παραδοσιακά για την αντιμετώπιση της γρίπης, χρήση η οποία υποστηρίζεται από τουλάχιστον 7 καλά δομημένες κλινικές δοκιμές. Τα κύρια δραστικά συστατικά του είναι οι ανδρογραφολίδες με ανοσοδιαμορφωτικά, αντιμικροβιακά και αντιφλεγμονώδη οφέλη. Κλινικές δοκιμές υποστηρίζουν την ικανότητά του να μειώνει τα συμπτώματα ακόμη και μετά την εμφάνιση λοιμώξεων του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος (URTIs) όπως το κοινό κρυολόγημα και η ιγμορίτιδα, η βρογχίτιδα, φαρυγγοαμυγδαλίτιδα και η πνευμονία.

Ψευδάργυρος Ο οργανισμός μας χρειάζεται ψευδάργυρο για την παραγωγή Τ-λεμφοκυττάρων ενός τύπου λευκών αιμοσφαιρίων που βοηθά στην καταστροφή των ξένων εισβολέων στο αίμα μας. Τα χαμηλά επίπεδα ψευδαργύρου οδηγούν σε μειωμένα ή αποδυναμωμένα Τ-κύτταρα. Αυτός είναι ο λόγος που ο ψευδάργυρος είναι γνωστός για το ρόλο του στη θεραπεία του κοινού κρυολογήματος